Uleiurile presate la rece Cardinal

Uleiurile presate la rece extravirgine Cardinal sunt: de nuca, de in, de susan, de dovleac, de catina, de soia, din germeni de grau, de samburi de struguri si de floarea soarelui.

Toate uleiurile Cardinal reprezinta un brand romanesc care se mentine pe piata de 18 ani numai si numai printr-o calitate de exceptie. De curand, firma producatoare 2E prod din Alexandria a lansat o oferta generoasa. Promotia ofera fiecarui client prilejul sa testeze gratuit unul din tipurile de ulei presat la rece extravirgin din gama Cardinal, o gama de uleiuri concepute special ca sa serveasca sanatatii umane intr-o alimentatie sanatosa, cu un aport substantial de vitamine si acizi grasi polinesaturati cu reale efecte terapeutice.

Calitatea uleiului extravirgin este definita prin cativa parametri chimici esentiali dintre care cel mai important este aciditatea. Ea trebuie sa fie pe toata durata de garantie a produsului, sub 1% raportat la acidul oleic,daca uleiul este pastrat la intuneric si temperaturi de max.23 grade Celsius. Aceasta aciditate arata degradarea uleiului. Cu cat ea e mai mare, cu atat uleiul este mai vechi sau a fost supus unor temperaturi ridicate chiar de la preparare. Fata de acest standard, uleiul presat la rece extravirgin Cardinal merge pana la aciditati minime de chiar 0,1%. La aceleasi nivele de performanta se afla si toti ceilalti indicatori chimici ai uleiurilor Cardinal.

In ceea ce priveste gustul, mirosul, limpiditatea uleiului Cardinal, performantele atinse prin tehnologiile folosite la 2E PROD sunt de asemenea ridicate, pana la obtinerea de limpiditate, gust si miros foarte placute, naturale, care se mentin in timp.

Rezultatele analizelor organoleptice, de alfatoxine, aciditate, indice de peroxid si nu numai, efectuate permanent de specialistii firmei 2E Prod atat in microlaboratorul propriu cat si in laboratoare special autorizate, reprezinta garantia ca in procesul de productie au fost exclusi orice factori de risc asupra sanatatii umane, in toti cei 18 ani de productie.

2E prod produce de uleiuri presate la rece: ulei de floarea soarelui, ulei de dovleac, ulei de in, susan, nuca, germeni de grau, soia. Este prima firma din Romania care a fabricat si promovat, incepand inca din 1995, uleiurile presate la rece Cardinal, extravirgine, pure, extrase printr-o tehnologie bio unica, originala. Acestea au un rol important in alcatuirea unei diete echilibrate si sanatoase.

 

CITITI MAI MULT >>

 


Cautare