Fonduri pentru procesare produse ecologice dupa 2013


Salva Cremasco” DOP, Italia este o branza de masa moale, cu pasta cruda, fabricată exclusiv din lapte de vaca integral utilizat ca atare.

Podgoria STEFANESTI, mentionata pentru prima oara in scris de catre istoricul grec Diodorus Siculus, in anul 330 i.e.n. si pomenita in cronicele valahe din anul 1388, e situeaza la 10 km de orasul Pitesti.

Intreaga lume a fost cuprinsa in anii ‘80 de un entuziasm netarmurit legat de practicarea acestui sport.

Cobzele cu pastrav afumat reprezinta o emblema a Bucovinei.

Podgoria Insuratei Braila este relativ noua pe harta viticola a Romaniei, avand in jur de 50-60 ani.

Ptujski lük” (Allium cepa L.), IGP, Slovenia, este o ceapa din soiul Ptujska rdeča. Are forma cordata, aplatizata. Fiecare ceapa cantareste cel putin 70 g, iar sectiunea sa ecuatoriala are un diametru de cel putin 40 mm.

"Gradina trebuie sa fie in raport cu natura si nu sa se opuna" este primul principiu al gradinaritului organic prin care tinem cont de resursele naturale ca sa asiguram cele mai bune conditii plantelor cultivate.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev