Branza Svaiter, Elvetia

Branza Svaiter, Elvetia, face parte din grupa branzeturilor tari, care se prepara cu incalzirea a doua, la temperetauri ridicate.

Branza Svaiter, Elvetia, face parte din grupa branzeturilor tari, care se prepara cu incalzirea a doua, la temperetauri ridicate.

Musuroitul in gradina de legume se practica de regula pentru a favoriza o dezvoltare mai puternica a sistemului radicular, prin aparitia de radacini adventive pe tulpina la castraveti, pepeni, tomate si chiar la varza sau conopida.

Produsul este preparat integral din carne, organe si slanina de porc, condimente, pus in membrane naturale, conform retetei traditionale, cu respectarea normelor sanitare si sanitare veterinare.

Salva Cremasco” DOP, Italia este o branza de masa moale, cu pasta cruda, fabricată exclusiv din lapte de vaca integral utilizat ca atare.

Podgoria STEFANESTI, mentionata pentru prima oara in scris de catre istoricul grec Diodorus Siculus, in anul 330 i.e.n. si pomenita in cronicele valahe din anul 1388, e situeaza la 10 km de orasul Pitesti.

Intreaga lume a fost cuprinsa in anii ‘80 de un entuziasm netarmurit legat de practicarea acestui sport.

Cobzele cu pastrav afumat reprezinta o emblema a Bucovinei.

Podgoria Insuratei Braila este relativ noua pe harta viticola a Romaniei, avand in jur de 50-60 ani.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev