Tabara medievala pentru copiiA fost odata ca niciodata o poveste despre cavaleri si domnite, despre curaj si prietenie, despre onoare si frumusete sufleteasca.

 

Fiecare poveste incepe cu aceasta formula magica si ne poarta intr-un univers in care RAUL apare doar pentru a fi Invins de BINE si in care este suficient sa ai incredere in fortele proprii pentru a depasi orice obstacol. Povestea noastra incepe in fiecare vara in lumea de basm a culoarului Rucar-Bran si este o incursiune in istorie, pe vremea cavalerilor si a domnitelor, este TABARA MEDIEVALA PENTRU COPII.

 

Ce oferim? Aer curat in schimbul caniculei si prafului din oras, activitati antrenante si educative in schimbul jocurilor pe calculator si al desenelor animate cu roboti si parteneri de joaca reali si instructori in carne si oase in locul personajelor imaginare din jocurile pe computer.

 

NOU: Incepand cu 2011, organizam in parteneriat cu Shakespeare School serii de tabara de limba engleza!

 

De ce Tabara Medievala pentru Copii?

  • orice copil are nevoie de eroi si de valori adevarate;

  • programul educational deosebit, plasat intr-o lume de basm;

  • tuturor ne plac povestile iar povestea aceasta este una pe care copilul dumneavoastra nu o va uita!

 

In mai putin de o saptamana, deschidem portile Taberei Medievale pentru Copii – prima serie va incepe pe 24 iunie! Grabiti-va sa va rezervati locul! Va asteptam!

Daca doriti sa discutati cu unul dintre organizatori va rugam sa sunati la 0725.22.33.96.

 

Mai multe despre conditiile de participare si despre programul de activitati din cadrul taberei aflati prin intermediul site-ului www.tabara-medievala.ro.
Cautare