Ferma agroturistica de patru stele

Ferma Cairnie o indelungata afacere familiara si un reper local popular in Scotia a fost distinsa cu patru stele de catre vizitatori.

Ferma Cairnie este o ferma situata pe o suprafata de 120 de acri (1 acru = 0,4 ha) din care 45 acri cultivati cu arbusti fructiferi (capsuni, coacaz, mure, etc). Pe acest domeniu se mai afla un magazin de ferma pentru vanzarea fructelor proaspete, o ceainarie cu produse de cofetarie, o casa frumoasa de vacanta, un labirit de porumb avand forma unui urs polar (animal pe care de disparitie din cauza incalziri globale), unt eren de joaca pentru copii, etc. Pana la mijlocul lunii iulie, atunci cand se deschide oficial Labirintul din ferma, porumb are deja 2-3 metri inaltime. Labirintul are o suprafata de 6 acri si creste uimitor in fiecare zi. Cultura de porumb, din labirint, este recoltanta in octombrie si este data in hrana vitelor.

Pe locul de joaca al copiilor intitulat “curtea agricultorilor tineri” se afla balansoare, topogane, gropi masive de nisip, pereti de catarat din baloti si mici utilaje agricole cu remorci si incarcatoare. In ceainarie, alaturi de bauturi si prajituri din fructe moi se servesc si specialitati de cafea si capucino, briose cu zmeura, afine, rubarbar si creme de frisca care se topesc in gura. Nu lipsesc piureurile si populara inghetata cu fructe. De asemenea puteti servi si produse fast-food precum rulourile cu oua, cartofii copti la cuptor, supele, hot-dogul, etc. In pensiune aveti posibilitatea sa stati la taclale in camera de zi in fata unui semineu, sa luati masa intro frumoasa sufragerie si sa dormiti in camere cu baie si dus. Aveti de asemenea acces la TV si DVD si multe alte servici turistice. In apropiere de ferma se afla de asemenea o plaja, un teren de golf si mici magazine cu suveniruri pentru turisti.

 

 


Cautare