Golful un plus de atractivitate pentru vacantele ruraleIntreaga lume a fost cuprinsa in anii ‘80 de un entuziasm netarmurit legat de practicarea acestui sport.

 

Numai in Franta terenurile pentru practicarea acestei discipline au crescut de la 140, in anul 1980, la 425 in 1992. Numarul practicantilor legitimati a crescut - in aceasta tara - de la 40000 la peste 190000.

 

Si nu lipsit de importanta este faptul ca sportul este unul verde, un sport al spatiului rural si in plus din ce in ce mai mediatizat si mai apreciat.

 

Trebuie tinut cont totusi ca desi contribuie la dezvoltarea turismului rural, golful necesita o serie de conditii precum rezolvarea problemelor funciare, a consumul excesiv de apa, utilizarea intensiva a ingrasamintelor, a echipamentele sportive, etc.

 

Tocmai din acest punct de vedere consideram ca aceasta activitate ar putea da un plus de atractivitate “vacantelor la tara, daca ar intra in atentia intreprinzatorilor romani dornici de a-si desfasura activitatea in turismul rural. (pana in prezent in Romania exista doar cateva terenurile de golf in Bucuresti, Breaza sau Pianu de Jos).

 

 

ARTICOLE SIMILARE:

http://www.golfromania.org/ro/golf/99-golf-romania.html
Cautare