Se redeschide Hipodromul din Mangalia

Herghelia de la Mangalia va fi relansata pe data de 17 august.

Anuntul a fost facut de presedintele Consiliului Judetean Constanta (CJC), Nicusor Constantinescu. Potrivit declaratiilor acestuia, institutia pe care o conduce s-a ocupat de repararea grajdurilor si de montarea pavelelor, astfel incat hipodromul sa fie in stare optima pentru a primi vizitatori.

Amintim ca in toamna anului trecut Consiliul Judetean a votat o hotarare ce viza emiterea acordului CJC in vederea promovarii unei Hotarari de Guvern privind transmiterea unor bunuri din domeniul public si din domeniul privat al statului si aflate in administrarea Regiei Nationale a Padurilor Romsilva - Directia Silvica Constanta in domeniul public al judetului Constanta si in administrarea CJC.

Nicusor Constantinescu i-a invitat la relansarea hergheliei pe toti consilierii judeteni alaturi de familiile lor, mentionand ca la eveniment au fost invitati si reprezentanti ai Guvernului, dar si parlamentari de Dobrogea.
Interesant, presedintele CJC a precizat ca se cauta si case de pariuri specializate in cursele de cai. Conform declaratiilor sale, proiectul prin care CJC ar urma sa preia in administrare herghelia isi urmeaza traseul in Guvern.

 


Cautare