O noua ambarcatiune la Clubul Nautic Callatis

Primaria Mangalia a inaugurat, sambata, 20 iulie, in cadrul unei expozitii, ambarcatiunea achizitionata de municipalitate prin intermediul proiectului Club Nautic Callatis.

Actiunea face parte din campania de promovare derulata prin programul de Cooperare Transfrontaliera Romania-Bulgaria. Evenimentul a avut loc in Portul Turistic din localitate. La eveniment au luat parte reprezentanti ai municipalitatii Mangalia, turisti si localnici.

Cu această ocazie, cei prezenţi au avut parte de o plimbare cu velierul pe mare, in zona Portului Turistic. Totodată, ei au avut posibilitatea sa viziteze interiorul ambarcatiunii si si se fotografieze la bordul acesteia.

Pana la inchiderea evenimentului, in data de 24 iulie, pasionatii turismului de agrement au ocazia sa plece intr-o mica croaziera pe mare, in perimetrul Portului Turistic si sa se informeze despre Clubul Nautic Callatis, constructie ce va fi inaugrata la jumatatea lunii august.

Ambarcaţiunea este parte din proiectul Clubului Nautic, un centru logistic de afaceri in domeniul nautic, urmand sa gazduiasca operatori in turismul nautic si sa aiba spatii adecvate pentru organizarea de evenimente specifice.

 


Cautare