WineUp Fair in Transylvania

In perioada 01 - 03 aprilie, va a avea loc la Casino Parcul Central ''WineUp Fair in Transylvania'' transfomand Clujul in capitala vinului si a gastronomiei.

Cel mai profesionist si elegant targ de vinuri din Romania isi deschide portile in mai putin de o luna, cu 22 de expozanti invitati la standurile WineUp special concepute, cu un program valoros si cu o serie speciala de evenimente de socializare marca WineUp.

ArtVinium isi doreste prin acest targ sa ofere un concept integrat prin care sa promoveze cu adevarat calitatea vinurilor romanesti, dar si sa intervina activ in educarea publicului larg si in cresterea serviciilor din domeniul ospitalitatii, urmand reperele si tendintele internationale.

Lista de expozanti pana in acest moment este compusa din: Corcova Roy & Damboviceanu, Crama Girboiu, Crama Carastelec, Gitana Winery, Chateau Vartely, Liliac, Gramma, Petro Vaselo, Crama La Salina, Avincis, Aurelia Visinescu, Vinimondo, Cramele Recas, Crama Ratesti, Crama Oprisor, Alira, Davino, Budureasca, Vitis Metamorfosis.

Noutatea acestei editii o constituie degustarea jurizata WineUp Official Selection, o evaluare de talie nationala si internationala a vinurilor din targ, cu un juriu specializat. Gala de premiere WineUp Official Selection va avea loc sambata seara, intr-un cadru festiv, cu prezenta tuturor actorilor implicati.

 

Biletele online la WineUp Fair >>

 

 


Cautare