PRIMA EDITIE GOODWINE 2009 - Bucuresti


In perioada 2-4 octombrie a.c. va avea loc la World Trade Plaza - Hotel Pullman din Bucuresti prima editie a targului internaional “GoodWine 2009”.

 

Evenimentul se desfasoara in parteneriat cu Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale si reuneste producatori, distribuitori si importatori de vinuri premium din Romania, dar si producatori renumii din strainatate.

 

MAPDR, in calitate de partener principal, participa la acest targ cu un stand de informare in care sunt prezente institutiile din subordinea/coordonarea MAPDR (ANCA, APIA, APDRP, ANPA, AM - Dezvoltare Rurala, ONPTER, ONDOV).

 

GoodWine BUCURESTI 2009 va oferi o imagine de ansamblu asupra sortimentelor de vin existente pe piata naionala si internationala. De asemenea, targul se adreseaza publicului pasionat de vin, care va avea oportunitatea de a degusta cele mai premiate şi noi vinuri.

 

Inca de la prima editie, Goodwine isi propune sa reuneasca specialisti si colectionari, avand loc evenimente dedicate, lansari de vinuri si seminarii, iar somelieri de renume vor susine prelegeri si vor organiza degustari de vin.

 

 

 

GoodWine BUCURESTI 2009 va fi deschis publicului larg timp de 3 zile.

 

Informatii suplimentare: www.goodwine.ro.

 

 


Cautare