Femeile au cumparat mai mult vin

Vanzarile de vin se inclina spre sexul frumos, deoarece femeile au cumparat mai mult vin decat barbatii in 2017 si mai putina bere si bauturi spirtoase.

La etichete de vinuri, femeile apreciaza cele "dragute si inteligente", „feminine", "moderne", "colorate". Pentru unele femei, o viata in lumea vinului este o incercare. Cu cat femeile afla mai mult despre povestea din spatele sticlei, si cu cat descopera fascinantul drum de la strugure la eticheta, sunt tot mai înclinate sa aleaga vinul la cina si tot mai determinate sa platesca pentru calitatea acestuia.

Pentru anul 2018 sunt in trend rosé-urile si mai ales rosé-urile spumante. Si carei femei nu ii plac acestea doua, daca vin împreuna intr-un pahar elegant de cristal, intr-o atmosfera cool!? Femeile pasionate de vinuri, merg adesea la degustari, sa cunoasca soiuri, sa testeze arome si sa mai adauge pe lista de preferinte inca un vin nou. Pasiunea le invata sa recunoasca un vin bun si sa apreciez buchetul de arome ce il defineste. Le mai invata si sa il asociez corect cu mancarea si le mai indeamna spre noi experiente gustative.

 


Cautare