Farmacia lui Dumnezeu

Dumnezeu a facut si a prevazut toate alimentele de care urma sa avem nevoie, inainte de a ne naste.

Ele sunt mai bune si mai eficiente cand le mancam crude. E adevarat ca e bine sa invatam asta… Dumnezeu ne-a lasat o pista, sa stim care din alimente se potrivesc unei anumite parti din corpul nostru !!! Farmacia lui Dumnezeu este chiar uimitoare !

Un morcov in sectiune pare un ochi omenesc. Pupila, irisul si celelalte linii arata la fel ca cele ale ochiului omenesc… Da, stiinta acuma ne arata, ca morcovul in mare masura optimizeaza fluxul de sange spre ochi, ajutandu-l la functionarea lui.

Rosia are patru camarute si sunt rosii. Inima are 4 camarute si sunt rosii. Toate investigatiile demonstreaza ca rosiile sunt compuse din licopina si sunt de fapt, pure alimente pentru inima si sange.

Strugurii prinsi intr-un ciorchine au forma unei inimi. Fiecare boaba de strugure pare a fi o celula sangvina si toate investigatiile din ziua de azi demonstreaza ca strugurii sunt un puternic aliment vitalizant pentru inima si sange.

O nuca arata la fel cu un mic creier, o emisfera dreapta si una stanga, creierul superior si creierul inferior, inclusiv incretiturile si pliurile din nuca, sunt la fel cu circumvolutiunile creierului. Acuma stim ca nucile ajuta la dezvoltarea a mai mult de 3 duzini de neurotransmitatori pentru functionarea creierului.

Fasolea, al carei nume in engleza este Kidney Beans (kidney = rinichi, beans = fasole) cu adevarat vindeca si ajuta la mentinerea functiilor rinichilor si chiar arata exact la fel cu rinichii omului.

Telina, legumele radacinoase, rubarba si multe altele care au forma asemanatoare cu oasele, aceste alimente aduc un aport esential in fortificarea oaselor. Oasele au 23 % sodiu si aceste alimente au 23 % sodiu. Daca nu ai suficient sodiu in dieta ta, corpul il extrage din oase, facandu-le debile. Aceste alimente intaresc si suplinesc nevoile scheletului nostru.

Avocado, vinetele si perele ajuta la sanatatea si functionarea burtii si cefei la femei, ele arata la fel cu aceste organe. Investigatiile din ziua de azi ne arata ca, daca o femeie mananca un avocado pe zi, hormonii ei se balanseaza, elimina greutatea nedorita si previne cancerul cervical. Dureaza exact 9 (noua) luni sa creasca un avocado, de la inflorire si pana la maturitatea fructului si are mai mult de 14.000 componente chimice de nutritie in fiecare din aceste alimente (stiinta moderna a studiat si a numit doar 141 din acestea).

Smochinele sunt pline de seminte si atarna in pereche cand cresc. Smochinele cresc mobilitatea spermei masculine si sporesc cantitatea de sperma, prevenind infertilitatea la barbati.

Cartoful dulce (camote) este foarte asemanator pancreasului si de fapt, regleaza indicele glicemiei la diabetici.

Maslinele ajuta la buna functionare si sanatatea ovarelor.

Portocalele, mandarinele şi alte fructe citrice, se aseamănă glandelor mamare ale femeilor, şi ajută la sănătatea şi fluxul mişcării limfatice în sâni.

Ceapa este foarte asemanatoare celulor corpului. Studiile releva ca ceapa ajuta la curatirea deseurilor materiale din toate celulele corpului. Inclusiv ne produce lacrimi care spala stratul epitelial al ochilor. Alt aliment este usturoiul, care ajuta si el la eliminarea deseurilor materiale si radicalilor liberi din organism.

 


Cautare