Acai Berry si efectele multiple pentru sanatate

Pomisoarele braziliene de Acai Berry sunt fructe tropicale cu puternice proprietati antioxidante si cu un continut bogat in uleiuri Omega, Vitamina E, fosfor, fier, calciu si polifenoli.

Fructul de acai a fost pretuit din timpuri stravechi de populatia amazoniana, pentru beneficiile asupra starii de sanatate si pentru gustul sau unic.

Acai (Euterpe oleracea) este un ajutor in artrita, inflamari, boli cardiovasculare, potenta, deficiente nutritionale si intarzierea imbatranirii. Contribuie la scaderea riscului de boli de inima, a colesterolului si a diabetului. Consumul de acai ne ajuta sa ne pastram inima sanatoasa, fructul fiind o buna sursa de antocianine, compusi ce se afla in vinul rosu.

Contine antioxidanti importanti pentru eliminarea toxinelor din organism, stimuleaza sistemul imunitar, ajuta in cura de slabire; reface tonusul libidoului; protejeaza impotriva anemiei si reface depozitele energetice ale ficatului. Bogat in calciu, reduce osteoporoza si riscul de cancer de colon si de sani. Vitamina E este esentiala pentru regenerarea tesuturilor. Se poate administrare ACAI 5000 mg (aflate in cutii de 90 capsule), cate 1-2 capsule, odata pe zi.

 

 


Cautare