Produsul natural complet: Ginsengul Siberian

Ginsengul Siberian (Eleutherococcus Senticocus) este o varietate care se cultiva in Siberia, China, Coreea si Japonia.

El nu este ruda cu Ginsengul Chinezesc (Panax Ginseng) decat prin unele proprietati terapeutice, insa compozitia lor chimica difera. Ginsengul Siberian este produs natural aproape complet, nu creeaza dependenta, nu are contraindicatii importante si nu cumuleaza in timp efectele negative.

Pulberea de Ginseng Siberian este un extract liofilizat obtinut din radacina plantei cu acelasi nume si este considerat un superaliment extrem de benefic intregului organism.

Ginsengul Siberian are urmatoarele beneficii: este imunostimulator si antioxidant; mareste capacitatea de efort fizic si intelectual; stimuleaza activitatea sexuala; creste libidoul si are actiune fertilizanta la femei; normalizeaza tensiunea arteriala si glicemia; scade colesterolul si protejeaza ficatul; are efect benefic pentru alzheimer, dementa, amnezie; este eficient in surmenaj, stress, oboseala cronica, neurastenii, depresii, ateroscleroza, angina, etc.

Mod de utilizare: Doza recomandata este de 1 lingurita de pudra pe zi, dizolvata intr-un pahar de apa, administrata pe timpul zilei.

 

Comanda >>

 

 


Cautare