SONNENTOR Romania, la BioFach 2017

6.02.2017. SONNENTOR Romania va asteapta cu mult Drag si Bucurie la BioFach 2017.

Descoperiti produsele inovatoare, delicoase si minunate, care va vor incalzi trupul si sufletul, la BioFach 2017, din Nuremberg, 15-18 Februarie, cel mai mare targ de produse Ecologice, BIO, din lume! Diversitatea colorata, plin cu gusturile minunate de plante si fructe coapte la soare, bogatiile oferite de Mama Natura, cu mirodenii fine si rafinate, pentru ca viata sa aiba un gust mult mai colorat!

SONNENTOR Romania este gasita la BioFach, Hala 7, Stand 7-605, 7-707 și 7-807. Multe, multe produse noi, pentru toate gusturile, vor fi expuse pe o suprafata de peste 300 mp si in acest an de catre SONNENTOR.

SONNENTOR Krauterhandels GmbH este activa nu doar pe piata din Austria, cele mai mari pieti de desfacere fiind Germania, Elvetia, Cehia si alte tari, membre a UE. Ceaiurile, condimentele si cafelele ecologice, sunt disponibile in peste 50 de tari de pe mapamond. Chiar si in tari din afara Europei, incluzand Canada, Japonia, Indonezia, Korea, Taiwan, Hong Kong, Malaezia, China, Australia si Noua Zeelanda. Peste 90% din productie este destinata exportului.

Din 2006 SONNENTOR are o filiala in România, in Reghin, judetul Mures. In aceasta filiala se practica comertul, distributia, cultivarea, selectarea si procesarea plantelor care nu se pot cultiva in zona Waldviertel, din cauza climatului. Filiala din Romania este condusa de fermierul Ing. Szakacs Csaba. Cifra de afaceri este de 1,7 milioane de lei (aprox. 370.000 Euro).

 

 


Cautare