Statiunea balneoclimaterica Geoagiu Bai

Statiunea balneoclimaterica Geoagiu Bai este situata in inima regiunii istorice a Transilvaniei.

Bogata retea hidrografica din care fac parte raurile Homorod, Geoagiu si Mures, impreuna cu muntii pitoresti creeaza un peisaj natural unic care merita descoperit. Localnicii numesc statiunea „darul muntilor”, referindu-se la bogatia minerala a solului si la proprietatile curative ale izvoarelor termale. Astazi, statiunea prezinta diverse locatii din care puteti admira peisajul magnific si va puteti bucura de linistea asezarii. Pe langa frumusetea cu care natura a binecuvantat aceasta regiune, clima propice, cu ierni blande si veri placute, permite statiunii sa fie deschisa vizitatorilor pe toata durata anului.

Geoagiu Bai are ceva de oferit pentru fiecare, pentru ca este locul perfect pentru a fi activ sau pentru a te destinde pur si simplu in centrele de refacere si tratament. Cei care au nevoie de relaxare totala isi pot reincarca bateriile facand aeroterapie, bai fierbinti cu ape minerale, tratamente cu namol sau cu plante. Cu istoria lor bogată, izvoarele reprezinta acum cea mai pretioasa mostenire a regiunii, localnicii considerandu-le binecuvantate de Bendis, zeita dacica, pentru a le mentine trupurile ai sufletele mereu tinere.

Inainte de plecare, nu uitati sa: * Vizitati Dambul Romanilor cu izvoarele sale stravechi care au fost utilizate de romani; * Vizitati Castrul Roman, la 8 km departare de Geoagiu, sediul central al diverselor armate Romane; *Admirati impresionanta Cascada Clocota si magnifica Fantana Rece.

 

 


Cautare