12 motive sa-ti petreci luna de miere in Ecuador

Luati-va rucsacurile, bocancii si spray-ul de tantari si imbarcati-va in aventura vietii voastre. Numai asa veti vedea de ce spaniolii s-au indarjit sa ocupe stravechiul tinut stapanit de incasi. Pentru cei intoxicati de sinteticul oraselor, afectand ecosistemul prin constructii grandioase si uneori inutile, am planuit evadarea perfecta: Ecuador.

 

In acest taram al primaverii eterne, spiritul aventurier este adus in perfecta comuniune cu natura. Important de stiut este ca nu veti fi doar beneficiarii darurilor Mamei Natura, ci si protectorii ei deoarece, in Ecuador, natura are drepturi constitutionale. Esenta Americii de Sud e cuprinsa in aceasta regiune, cu padurea ei amazoniana, muntii Anzi, orasele coloniale si mostenirea incasa. Puteti vizita Quito, Cuenca, Loja si multe alte orase in care veti fi surprinsi de armonia perfecta dintre civilizatie si natura, sedusi de amestecul cultural si incantati de molipsitoarea atitudine primitoare a localnicilor. Si ar fi pacat sa ajungeti pana acolo si sa nu vedeti balenele Parque Nacional Machalila, sa nu mergeti intr-un circuit cu bicicleta prin Anzi, sa nu vizitati ruinele incase din Ingapirca sa sa ratati ocazia de-a cumpara suveniruri din targul Sqiili.

 

O luna de miere perfecta, cu doze echilibrate de aventura si culturalizare care, imbinate, ofera amintiri frumoase. Dar Ecuatorul are mai multe de oferit decat spun brosurile agentiilor de turism. Ce anume? Aur si hazardul obtinerii acestuia. Cel putin, asta ne-au aratat Vladimir Draghila si Adrian Grecu, doi insetati de adrenalina, care au ajuns in jungla ecuatoriala pentru a filma un documentar despre goana dupa aur. „Ecuad’or” e fuziunea perfecta intre un vis romanesc, un curaj nebun si cultura ecuadoriana.

 

Documentarul realizat de Vladimir Draghila si Adrian Grecu surprinde calatoria intreprinsa de toti aceia care s-au lasat cuprinsi de febra aurului, dar si lungul drum al descoperirii de sine. O incursiune in trecut si in viitor, dublata de dependenta de adrenalina si nevoia de aventura. Eucuatorul este un adevarat paradis pentru pasionatii de activitati outdoor. Este tara culorilor, precum arata si multele festivaluri locale care se organizeaza peste an.

 

 

Asadar, dupa ce te decizi asupra destinatiei unde iti vei petrece sejurul lunii de miere iti mai raman decizii mai mici, precum: marturii nunta, accesorii de nunta, meniuri nunta si multe altele. Pentru toate acestea si nu numai viziteaza site-ul Creatorilor de invitatii si lasa-te inspirata de colectiile noastre felurite.

 

www.marturii-nunta.com.ro

 

 


Cautare