Mirajul Oltului Calimanesti


"Mirajul Oltului – Extinderea infrastructurii turistice de agrement a statiunii Calimanesti–Caciulata" este un proiect in valoare de 33,6 milioane lei, realizat in orasului Calimanesti. 

Acesta cuprinde un Aqua Parc in zona Casei de Cultura a orasului, cu bazine de inot acoperite si descoperite, sali de fitness, sauna, precum si un parc de agrement si sport situat in zona stadionului. Tot aici, s-a realizat mai multe pontoane, astfel incat lacul de acumulare Calimanesti a devenit navigabil, iar turistii se pot plimba cu vaporasele intre Calimanesti si Cozia. 

Un alt proiect realizat a presupus reabilitarea si modernizarea parcurilor balneare din jurul izvoarelor minerale din Calimanesti si Caciulata. Orasul Calimanesti, cu o populatie de 9000 locuitori, cuprinde statiunile Calimanesti, Cozia si Caciulata. Statiunea Calimanesti–Caciulata este situata in judetul Valcea, la poalele Carpatilor Meridionali, pe Valea Oltului. Statiunea Calimanesti-Caciulata din judetul Valcea are rol balneoclimateric. Tratamentele cu ape de izvoare reci sau fierbinti, minerale atermale si termale sunt benefice in tratarea de afectiuni metabolice, nutritive, gastro-intestinale si de rinichi. 

Calimanesti-Caciulata ofera conditii excelente de cazare, la preturi accesibile si cele mai inalte standarde si restaurante de 3 stele in care puteti servi mancare de calitate, intr-un ambient placut. In Calimanesti-Caciulata exista baze de tratament modernizate, un drum de cura balneara cu ape minerale localizate intr-un bioclimat favorabil.

Mai mult >>

 


Cautare