Agrement si odihna in statiunea Calimanesti-Caciulata

Piscine interioare si exterioare si un AquaPark modern va ofera un sejur agreabil, confort, relaxare si tratament in statiunea Calimanesti-Caciulata, judetul Valcea.

Statiunea Calimanesti-Caciulata din judetul Valcea are rol balneoclimateric. Locatia situta intr-o zona frumoasa e perfecta pentru recuperare si vacanta in acelasi timp. Tratamentele cu ape de izvoare reci sau fierbinti, minerale atermale si termale sunt benefice in tratarea de afectiuni metabolice, nutritive, gastro-intestinale si de rinichi. Obiective turistice in statiunea Calimanesti-Caciulata sunt Biserica din Ostrov, Sihastria de la Turnu si Manastirea Cozia.

Calimanesti-Caciulata ofera conditii excelente de cazare, la preturi accesibile si cele mai inalte standarde si restaurante de 3 stele in care puteti servi mancare de calitate, intr-un ambient placut. In Calimanesti-Caciulata exista baze de tratament modernizate, un drum de cura balneara cu ape minerale provenite din izvoare atermale dar si termale, localizate intr-un bioclimat favorabil. Un parc acvatic cu caracter permanent, fiind deschis tot timpul anului. Bazinele sunt umplute cu apa termala, la o temperatura de aproximativ 37 ◦C.

Cozia Aqua Park acvatic dispune de: 11 bazine interioare si exterioare; incinta incalzita; 8 tobogane exterioare si 2 interioare; 1400 de sezlonguri; restaurant cu autoservire. Aqua Park comunica cu Piscinele Oltul prin intermediul drumului de acces, situat de-a lungul falezei raului Olt. Program este zilnic intre orele 09:00-22:00.

O oferta balneo de 6 nopti este de 796 Lei / Persoana / Sejur, incepand cu 1 Iulie 2016, in limita locurilor disponibile. Sunt incluse in oferta: cazare 6 nopti; pensiune completa – meniu fix; tratament 5 zile (2 proceduri / zi); consultatie medicala. Pentru a beneficia de aceasta oferta, turistul trebuie sa prezinte bilet de trimitere de la medic si cardul de sanatate. REZERVARI >>

 

 


Cautare