Casa Răzeșului

Casa Răzeșului se află în localitatea Drăgoiasa, la 27 km de statiunea Vatra Dornei, drumul spre Panaci și are facilități Ultra All Inclusive.

Familia Bazarcă, tată și fii, mamă și nepoată, construiește din dragoste pentru locul natal, în amintirea strămoșilor, un loc unde toți cei care vin aici să îi pomenească și să spună mulțumiți și încântați că „Omul sfințește locul”. Deviza Răzeșului este: „Să puteți voi mânca și bea cât Răzeșul vă poate da!”Bucatele sunt preparate în stil tradițional bucovinean, după rețete răzășești, preluate din străbuni, cu toate ingredinetele naturale. Aici totul emană frumusețe, tradiție, naturalețe și savoare!

Casa Razesului este o oază de relaxare rustică, unde te așteptă sauna, ciubărul răzeșesc, o terasă mare și o piscină la fel de mare. Poti face drumeții în Munții Călimani și împrejurimi cu peisajele de poveste ce te așteaptă din timpuri străvechi. Oaspeţilor care le calc pragul casei li se ofera un turism ecvestru completat cu gastronomia locală dar şi alte activităţi. În afară de mâncare şi băutură mai exista rafting, plimbări în Parcul Naţional Călimani, vizite la mănăstirile din Bucovina, la izvoarele de apă minerală carbogazoasă sau borcut (apă proaspătă). In imprejurimile Răzeșești se intalnesc cele mai frumoase exemplare de animale sălbatice.

 


Cautare