Noni Tahitian Original

TAHITIAN NONITM Juice (Sucul de Noni Original) este produsul original al companiei Tahitian Noni International, fabricat din pulpa fructului noni (Morinda Citrifolia). 

22 de motive pentru a consuma Noni Tahitian Original:

1. Este produsul noni cu cel mai bun raport pret/calitate de pe piata.

2. Contine peste 150 de substante bioactive naturale (este singura bautură bioactiva noni de pe piata din Europa).

3. Este un produs 100% natural, avand un gust placut.

4. Nu contine conservanti, aditivi, zahar sau zaharina.

5. Are efecte deosebit de benefice asupra sanatatii. Studiile clinice au demonstrat acest lucru. Acest produs a fost studiat de oameni de stiinta din intreaga lume. Antica traditie si cercetările moderne depun marturie de puterea vindecatoare a acestui produs.

6. Nu este fabricat din pulberi uscate. Este fabricat din pulpa de fructe noni printr-o tehnologie unică, imposibil de copiat, ce permite conservarea tuturor nutrientilor si a substantelor bioactive. Fructul noni folosit la fabricarea produsului provine dintr-un mediu natural, salbatic, ideal, fertil, bogat, fara poluare.

7. Poate fi consumat de catre orice persoana (adulti, batrani si copii), fiind un suc de fructe pur.

8. Fructul noni (Morinda citrifolia) din care este preparat acest produs este cunoscut de peste 2000 de ani pentru efectele sale extraordinare asupra sanatatii. In unele documente istorice ayurvedice, fructul noni a fost numit “Ashyuka”, care inseamna “viata lunga”.

9. Intareste sistemul imunitar, ajutand la cresterea imunitatii (capacitatea de aparare a organismului impotriva infectiilor si a tumorilor).

10. Asigura multa energie (fiind foarte util pentru persoanele obosite, fara vlaga, cu randament scazut). Polinezienii il folosesc de mai multe secole ca sursa de vitalitate.

11. Contine antioxidanti naturali puternici ce anihilează radicalii liberi din corp, imbunatatind starea de sanatate. (Radicalii liberi sunt substante ce cauzeaza multe afectiuni si dezechilibre in organism).

12. Este un produs certificat in UE, fiind produsul noni original al Companiei Tahitian Noni International.

13. Milioane de oameni consuma acest produs pentru efectele sale benefice, printre care si multi sportivi de talie internationala.

14. Ajută la cresterea performantelor fizice si intelectuale.

15. Ambalajul produsului este sticla de sticla, pastrandu-se astfel intacte calitatile sale pure.

16. Este un foarte bun adaptogen (fiind foarte util persoanelor stresate).

17. Mii de oameni relateaza despre rezultatele uimitoare ale acestui produs. Merita din plin incercat!

18. Joacă un rol foarte important (pe lângă sport şi o alimentaţie corectă) în formarea unui stil de viaţă sănătos.

19. Calitatea acestui produs este net superioară. Este un supliment nutritiv de excepţie, un mod ideal pentru a începe ziua, o adevarată investiţie în sănătate.

20. Compania Tahitian Noni International deţine singurul laborator din lume dedicat în totalitate cercetărilor noni, finalizând până acum 14 studii clinice umane.

21. Livrarea produsului se face acasă, la domiciliu, prin curierat rapid, sigilat cu marca Tahitian Noni (deci nu trebuie să vă mai deplasaţi la poştă pentru a ridica produsul).

22. Pretul produsului noni original este un pret de depozit, nu conţine adaos comercial, avand şi taxele de transport şi TVA incluse (deci nu mai plătiţi nimic în plus la preluarea coletului).

OFERTA >>

 


Cautare