Salam de vara si carnati de la S.C. Muvi Impex, judetul SibiuS.C. Muvi Impex Sibiu a fost creata cu scopul de a aduce publicului servicii de o inalta calitate, imbinand traditia de pe aceste meleaguri cu tehnologia actuala.

 

Infiintarea firmei a avut loc in anul 1994, iar activitatea si perioada de varf a atins-o in 1999, perioada in care firma a ajuns la un apogeu atat prin calitate, cantitate si numar angajati cat si prin impunerea pe piata sibiana si judetele limitrofe, prin dezvoltarea unei retele de distributie competitive.

 

Calitatea se datoreaza mai ales maistrului mezelar Roth Ioan, care ajuns la o varsta respectabila cu o experienta de peste 60 ani in domeniu, a reusit sa imprime produselor noastre un gust si o valoare aparte.

 

In prezent echipa dezvolta o capacitate de aproximativ 1,5 - 4 tone medie/zi iar pe viitor societatea urmareste o diversificare a gamei de produse, corespunzator cu cererea de pe piata municipiului Sibiu, cat si a celorlalte judete: Hunedoara, Arad, Targul Mures, Bucuresti, etc.

 

Societatea detine un abator propriu care la ora actuala e in faza de modernizare, restructurare si tehnologizare.

 

ADRESA:

·         SIBIU

·         Str. Drumul Ocnei, nr.4

·         Jud. Sibiu

 

Sursa: www.muvi-impex.ro