Palinca Delifruct, judetul Bihor


DESPRE NOI

 

Societatea SC Delifruct SRL, cu sediu in Urvind, (judetul Bihor), nr. 300B, situata pe drumul national E60 la km. 26 este cu capital integral elvetian.

 

Are obiect de activitate producerea bauturilor spirtoase obtinute din fructe. Beneficiaza de 50 de hectare de pomi fructiferi: 10 hectare ciresi, 10 hectare pruni si 30 hectare meri.

 

Fructele sunt produse in sistem ecologic, iar o parte din ele sunt fermentate in bazine speciale. Beneficiem de un cazan de distilare performant cu o capacitate de 300 de litri, produs in Germania.

 

Suntem acreditati de Ministerul Agriculturii, din 2006, cu 3 produse de palinca traditionala: palinca de prune; palinca de mere; palinca de cirese.

 

Produsele obtinute au fost verificate si beneficiaza de certificate de calitate si analize de laborator.

 

Cu cele 3 produse am participat la targuri internationale si locale. Amintim Rimagro Bucuresti, Targul palincarilor Sibiu, editiile 2006, 2007, 2008.  Desfacerea produselor se face preponderent pe piata Bucurestilor si in judetele limitrofe Bihorului.

 

Societatea beneficiaza de un minihotel cu 7 camere si o sufragerie de 30 de locuri cu posibilitati de cazare si desfacere a palincii.

 

Sursa: www.palincarie.ro