Targul ''Toamna bucuresteana''

10.10.2017. Din 12 pana in 15 octombrie 2017 Piata Taraneasca si Mester(Ești)! organizeaza in Parcul National Lia Manoliu Toamna bucuresteana!

Zeci de producatori artizani si colectionari te asteapta cu produse naturale, traditionale, obiecte realizate manual si obiecte de colectie. Pentru pofticiosi se vor pregati la fata locului pastrama si sarmale la ceaun, tochitura si bulz, saramura de peste, crap, pastrav la tepusa, torceag si vitel la protap, udat cu must proaspat si vinuri din podgoriile vrancene. Se va coace paine, se va pregati zacusca si gem. Vor fi amenajate mustarii traditionale, unde se va putea gusta must proaspat, stors la fata locului din diverse soiuri de struguri.

Se vor putea degusta placinte domnesti si prajituri de casa, ciocolata de casa fara zahar, poale-n brau si cozonac domnesc, mustar de Tecuci de la Casa Gaciu, miere si produse apicole, dulceturi si zacusti, fructe proaspete, kurtos kalacs, turta dulce si covrigi. Targul mesterilor populari si targul de antichitati vor aduce pentru bucuresteni obiecte noi mesterite cu drag si migala dar si vechi, de colectie, pentru cunoscatori – bijuterii, obiecte crosetate, carti, costume populare, mobilier taranesc, etc. Pe toate si multe altele le gasiti in Parcul National de joi pana duminica! Programul zilnic este intre orele 10 si 19.