Targ Regional pentru Artizanat si Mestesuguri, Regiunea Nord-Vest

Oficiul Teritorial pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie Cluj-Napoca, organizeaza in perioada 8-12 octombrie 2014, al VIII-lea „Targ Regional pentru Artizanat si Mestesuguri, Regiunea Nord-Vest”.

Evenimentul are loc in cadrul „Saptamanii Europene a IMM-urilor 2014” si este parte a Programului national multianual pentru sustinerea mestesugurilor si artizanatului.

Obiectivul general al Programului il constituie stimularea dezvoltarii mestesugurilor si a micii industrii din Romania, a intaririi clasei de mici mestesugari si artizani, care isi desfasoara activitatea individual sau organizat prin intermediul asociatiilor ori al altor organizatii, in special in localitatile rurale, dar si in cele urbane, protejarea meseriilor care presupun un numar mare de operatii executate manual in practicarea lor si relansarea serviciilor si a produselor realizate de acestia, in special a celor cu specific traditional, inclusiv obiecte de arta populara si artizanat, promovarea acestor produse si servicii pe pietele nationale si internationale.

Noua locatie a desfasurarii targului este Supermarket Cora, B-dul 1 Decembrie 1918, nr. 124 (zona cartierului Nicolae Grigorescu), Cluj-Napoca.