Targ de altadata in Piata Amzei

De joi pana duminica sunteti asteptati in Piata Amzei, in locatie cu dichis, la un targ ca altadata. Pe platoul din Piata Amzei se deschide o piata cu delicateturi de prin toate zonele tarii.

De-ale gurii: afumaturi bucovinene de la Baciu Petru, paine in trei culori de la Targul Domnesc, placinte calde si cozonaci, torturi si prajituri de casa, halvita de la Lipova si ciocolata de casa, turta dulce si covrigi de Pitesti, magiun de Topoloveni si dulceturile Topoloveana, siropuri, tuci si palinci, miere si produse apicole.

La fata locului pentru pofticiosi terasa traditionala damboviteana va imbie cu gratare-incinse, peste, salata de ardei copti, lipie coapta pe gratar si fel de fel de bunatati.

Negustori vechi si artizani va asteapta cu carti si podoabe, port traditional si lucruri noi cu modele de cusaturi vechi, sapunuri de casa si plante de leac !

Sunteti asteptati, in perioda 4-7 septembrie 2014, intr-un nou loc de promenada bucuresteana, la un targ ca altadata, marca Piata Taraneasca !


 

Detalii: Corina Berariu

0735 441 304

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

https://www.facebook.com/ptaraneasca