Targul Producatorilor Agricoli Neamt


Primaria municipiului Roman si Camera de Comert si Industrie Neamt va invita in perioada 28 - 31 martie la Targul Producatorilor Agricoli, cel mai mare eveniment de profil alimentar din Moldova.

In cadrul expozitiei de specialitati culinare cu provenienta nationala veti putea degusta si achizitiona preparate din  carne si lapte de tip traditional.

Pe parcursul targului veti fi asteptati de producatori din diverse zone ale tarii, ce va vor aduce mai aproape de spiritul autentic al produselor romanesti.

La targ veti gasi reunite laolalta produse traditionale, preparate din carne, branzeturi, vinuri, produse de panificatie si patiserie, miere si turta dulce, dar si minunate exponate lucrate manual (produse hand-made).

In cadrul evenimentului vizitatorii vor putea degusta din produsele traditionale romanesti si pentru ca este sarbatoare veti gasi la targ cadoul perfect pentru cei dragi, suveniruri, decoratiuni, obiecte din lemn si ceramica, bijuteri.

Organizatorii va asteapta in locatia Piata Roman Voda a municipiului Roman in perioada 28 – 31martie la Targul Producatorilor Agricoli.