2-4 septembrie: Ultima editie a targurilor de vara ”Festin Românesc”Ultima editie a targurilor de vara ”Festin Românesc” (care va avea loc in perioada 2-4 septembrie, in Parcul Sebastian din Sectorul 5 Bucuresti) va creeaza o noua ocazie de a savura bucate proaspat gatite, specialitati traditionale romanesti si internationale.

Singurul producator de dulceturi 100% naturale, fara zahar adaugat si fara conservanti din tara va invita din nou la targ: vara se incheie si daca vreti sa va aprovizionati camara cu bunatati, trebuie sa popositi neaparat in Parcul Sebastian in weekendul 2-4 septembrie!

Un motiv in plus: stocurile limitate ale dulceturilor de Topoloveni, produse din fructele verii – cirese negre, visine si afine ecologice – sunt aproape epuizate, la nici o luna de la producere! ”Am avut placuta surpriza ca productia de dulceturi din acest an – apoximativ 100.000 borcane – sa aiba o cerere record, astfel ca pentru targuri si magazinul online au mai ramas doar cateva mii de borcane nevandute, la momentul intrarii in toamna. Suntem recunoscatori consumatorilor nostri, care au apreciat diversificarea gamei noastre de dulceturi si ne doresc prezenti in tot mai multe retele de supermarketuri” – afirma Bibiana Stanciulov, director SONIMPEX SERV COM – producator al Magiunului de prune Topoloveni.

Vedeta” acestei ediții a targului va fi zacusca de vinete Topoloveana, 100% naturala si fara conservanti, produsa prin aceeasi metoda traditionala ca si magiunul: la abur, fara foc direct. Reteta produsului este de asemenea traditionala: vinetele si ardeii sunt coapte si apoi decojite. Legumele sunt amestecate cu ulei vegetal in cazane cu pereti dubli, la abur, impreuna cu ceapa si morcovii. Dupa ce legumele au fost omogenizate, se adauga sucul de rosii si condimentele naturale.
 

Sursa: www.magiun-sonimpex.ro