Targului fermierilor bihoreni - Agro Bihor 2011In perioada 2 – 4 septembrie 2011, parcarea de la Era SHopping Park va găzdui Targul Fermierilor.

 

Manifestarea de trei zile va aduce la Oradea cele mai bune, mai traditionale si mai cautate produse de la tara, plus posibilitatea de a le cumpara la preturi poate chiar mai bune decat cele practicate in pietele agroalimentare.

 

Pe langa cele de-ale gurii, organizatorii targului s-au gandit si la un acompaniament pe masura si au invitat o serie de interpreti si ansambluri folclorice pentru a-i bucura pe vizitatori si pentru a-i face sa fie mai deschisi la punga. Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Bihor a creionat un amplu program artistic în zilele de 2, 3 şi 4 septembrie. Vor evolua solisti din Derna, Borumblaca, Cuzap, Budoi, Borod, Vadu Crisului, Valea lui Mihai, Suncuius, Simian, Beius, Budureasa, Oradea. De asemenea, sambata (3 septembrie), va presta Teatrul de Stat pentru Copii si Tineret „Arcadia”, iar duminica (4 septembrie) va fi randul Ansamblului folcloric din Caras-Severin. Organizatorii transmit ca in incheierea programului vor evolua ansamblurile artistice profesioniste „Crisana” si „Nagyvarad”. Vom reveni cu programul artistic complet al Targului Fermierilor Bihoreni.

 


 

Cea de a treia editie a Targului fermierilor bihoreni, Agro Bihor 2011 va reuni in acelasi loc atat fermieri, asociatii de crescatori de animale, firme insa si institutii care le vor oferi servicii financiare avantajoase. Astfel Opportunity Microcredit Romania IFN S.A., institutie financiara nebancara, institutie de microcreditare in calitate de expozant va sta la dispozitia tuturor fermierilor, crescatorilor de animale cu informatii utile in activitatea lor, precum si o demonstratie despre cum functioneaza un microcredit, aspectele pe care trebuie sa le aiba in vedere cand doresc sa acceseze un imprumut. De asemenea fermierii pot beneficia cu aceasta ocazie si de pachete si servicii personalizate de microcreditare, oferindu-le acestora astfel posibilitatea de a se bucura de oferte avantajoase. Microcreditul pentru investitii in agricultura le permite sa investeasca in cresterea activitatii lor agricole. In cei 15 ani de activitate, prin cele 9 agentii Opportunity Microcredit Romania IFN S.A. a acordat peste 14.000 de microcredite cu o valoare mai mare de 190.500.000 RON, a sustinut peste 17.500 locuri de muncă si a schimbat viata a peste 5200 de microintreprinzatori.

 

 

Mai multe informatii: www.opportunity.ro