Targurile Gardenia, Estival si Targul de Paste, 13 – 17 aprilie, Expo AradDulciuri inedite, imbracaminte si incaltaminte la preturi de producator, flori si plante colorate si aparte si vacante de vis, aceasta este oferta de weekend, pusa la dispozitia aradenilor de Expo Arad International.

 

In acest an Camera de Comert a unit sub acelasi pavilion trei dintre cele mai asteptate evenimente ale primaverii – targurile Gardenia, Estival si Targul de Paste.

 

Numarul firmelor participante la cele trei targuri nu este unul impresionant desi cele prezente reusesc sa acopere o arie vasta de produse expuse.Ceea ce a atras cea mai mare parte din clineti a fost expozitia de flori. Aflat la a XII-a editie, targul de flori si amenajari peisagistice, Gardenia, a pus la dispozitia vizitatorii diverse soiuri de plante, flori de gradină, flori exotice, flori de apartament, arbori si arbusti, unelte, utilaje, statuete si pitici, sisteme de irigatie, piatra ornamentala, mobilier pentru gradini, etc. Astfel doritorii si-au putut cumpara flori cu doar cativa lei.

 

In paralel, la Targul de Paste, vizitatorii pot alege de la haine, lenjerie, cosmetice pana la dulciuri, lumanari si obiecte ornamentale. Una dintrevedetele targului este Iepurasul care anul acesta a venit ...calare pe o prajitura avand forma unui crocodil.A VIII-a editie a targului de turism, Estival, a reunit cateva agentii care si-au expus ofertele, insa vizitatorii nu s-au aratat prea interesati de vacante nici chiar de cele in tinuturi mai apropiate, chiar daca preturile incep de la 200 - 300 de euro per sejur.

 

 

Sursa: www.observator.info