Invata cum sa devii un antreprenor de succes in agricultura ecologica

Antreprenor de succes in agricultura ecologica

Cei care isi doresc sa puna bazele unei afaceri sanatoase si cu deschidere pe piata europeana, au acum posibilitatea sa cunoasca toate oportunitatile din domeniul ecologic si sa invete cum sa isi organizeze propria ferma cu produse bio.

In perioada 20-23 septembrie, agentia de training, Creative Business Managament, organizeaza o noua sesiune a cursului de agricultura ecologica, in Bucuresti. Cursantii vor invata nu doar tehnologii de crestere a animalelor si de cultura a plantelor bio, dar se vor familiariza si cu regulile de certificare si inspectie, precum si cu normele europene necesare infiintarii unei ferme ecologice.

Sunt asteptati la curs fermieri care planuiesc lansarea unei afaceri in sistem bio, antreprenori din agricultura care doresc sa afle care sunt oportunitatile din domeniul ecologic si cum isi pot dezvolta activitatea, tineri fara experienta in domeniu dar care vor sa inceapa o afacere de familie in sistem ecologic.

Structura cursului este completata de experientele practice alte trainerilor care vor oferi sfaturi utile care sa usureze munca participantilor si demersul in lansarea unei afaceri in agricultura ecologica. De asemenea, participantii la curs vor avea posibilitatea sa discute si despre ce oportunitati de promovare exista in Romania pentru fermele ecologice si ce strategii se pot aborda pentru penetrarea pietelor europene. Mai mult, in ultima zi de curs, unul dintre cei mai importanti fermieri ecologici din Romania, Aurel Petrus, va deschide portile fermei sale din Calarasi pentru a impartasi din secretele activitatii sale.

La finalul cursului, participantii vor sustine un examen in urma caruia vor primi o diploma autorizata de Autoritatea Nationala pentru Calificari si recunoscuta de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii de Operator in ferme ecologice mixte, cod C.O.R. 314205.

Pentru sesiunea din 20-23 septembrie puteti opta pentru unul dintre urmatoarele module de curs in functie de planurile dumneavoastra de dezvoltare:

    • Curs operator in ferme ecologice mixte – 4 zile - 800 lei
    • Curs operator in ferme ecologice vegetale – 3 zile - 650 lei
    • Curs operator in ferme ecologice animale –3 zile - 650 lei


Pentru inscrieri si informatii suplimentare, ne puteti contacta telefonic la urmatoarele numere de telefon: 031.428.24.44/0743.183.353, sau prin e-mail: ruxandra@cbmanagement.

Persoana de contact: Ruxandra Simion - Coordonator Training


 


Cautare