Siguranta alimentelor de Paste

Pentru comercializarea produselor alimentare specifice Sarbatorilor Pascale trebuie respectate conditiile sanitare veterinare.

In perioada premergatoare Sarbatorilor Pascale, Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor, prin intermediul structurilor de control de la nivel national, a demarat controalele tematice specifice, pentru a asigura cetatenilor un comert cu alimente sigure. La aceste actiuni vor participa toti medicii veterinari din cadrul Directiilor Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) judetene, circumscriptiilor sanitare veterinare si pentru siguranta alimentelor (CSVSA) dar si a circumscriptiilor sanitare veterinare zonale (CSVZ).

Fiecare DSVSA judeteana a stabilit un program de lucru pentru perioada 01.04.2019 – 01.05.2019, in baza caruia medicii veterinari vor efectua controale si verificari ale modului in care sunt respectate conditiile sanitare veterinare, in obiectivele supuse controlului sanitar veterinar si pentru siguranta alimentelor. In toate pietele agroalimentare si in alte locuri special amenajate in care va fi valorificata carnea si celelalte produse de origine animala, este asigurat necesarul de personal sanitar veterinar si permanenta acestuia, inclusiv in zilele de sambata si duminica.

Cerintele sanitar-veterinare pentru alimentele specifice de Paste >>

 

 

 

 


Cautare