Gama “Traditii” este disponibila intr-un ambalaj atractiv, mult mai practic si mai usor de utilizat.
Gama “Traditii” contine atat mancaruri ca: Sarmalute cu carne de porc, Costita cu fasole boabe, Carnaciori cu fasole boabe, cat si numeroase tipuri de ciorbe: Ciorba de burta, Ciorba de vacuta, Ciorba de pui sau de fasole cu afumatura. Gramajul acestora variaza in functie de sortiment, fiind disponibile in ambalaje de 400 si / sau 950 gr. Noul ambalaj garanteaza prospetimea produselor mult apreciate atat de copii, cat si de adulti. Mancarurile traditionale de la Scandia pot constitui un pranz sau o cina delicioasa, gustul lor deosebit ducandu-ne cu gandul la traditiile de odinioara si la bucatele pe care numai mama stie sa le pregateasca.
Cu “Traditii” de la Scandia, oricine poate insa pregati o masa traditionala speciala! Scandia Romana detine in prezent aproximativ 60 % din piata pateurilor de ficat. Pe langa pate (Pate Poiana, Pate Sibiu, Pate Bucegi, Pate Sadu), Scandia mai produce conserve de carne (Carne Sibiu, Carne Bucegi etc.), crenvursti (Cardinali), etc.