Banzeturile “DELACO” - Codlea, judetul BrasovDespre noi

 

Delaco este unul dintre principalii furnizori de produse lactate pentru marile retele de magazine si ai comertului traditional.

 

Compania Delaco este situata in Codlea, la cativa km de Brasov, in centrul tarii, la 170 km nord fata de Bucuresti.

 

Delaco este o afacere de familie care a pornit in anul 1996 cu 3 angajati, cu productia de produse lactate proaspete. Incepand cu anul 2000 ne-am concentrat pe distributia de branzeturi si am creat un sistem care ne-a permis sa crestem fara limitarile productiei. Am dezvoltat o facilitate de portionare/ambalare/ etichetare. Firma este certificata ISO 22000 de catre o firma elvetiana. In prezent lucram cu o echipa de 370 de oameni.

 

Portofoliul nostru cuprinde in primul rand branzeturi si specialitati vandute sub brandul DELACO, respectiv DEL.

 

In 2007 Delaco a devenit distribuitorul exclusiv in Romania al produselor Zott, unul dintre cei mai mari producatori din Germania, cu o traditie de peste 85 ani. Acest parteneriat ne-a ajutat sa imbogatim substantial gama de lactate distribuite: branzeturile traditionale romanesti din portofoliul nostru au fost completate cu iaurturi, deserturi pe baza de lapte, delicioase specialitati de branza, lapte pentru cafea, unt si multe altele.

 

La 1 noiembrie 2007 Delaco a preluat, in exclusivitate, distributia branzeturilor speciale Bergader. Societatea Bergader Privatkaserei GmbH este unul dintre cei mai mari producatori privati de branzeturi din Germania, infiintata in 1902 si specializata in produtia de branzeturi cu mucegai nobil.

 

Tot in noiembrie, Delaco a semnat parteneriatul cu Mona Naturprodukte Gmbh, producator austriac de produse din soia. Delaco devine astfel unic distribuitor al brandului Joya pe piata romaneasca.

 

Prin divizia de produse industriale creata la inceputul anului 2008, venim in ajutorul partenerilor nostri cu o gama larga de ingrediente lactate cu aplicatii in industriile inghetatei, ciocolatei, lactatelor, patiseriei si "convenience food". Oferim nu doar ingerdiente, ci solutii complete.

 

Delaco Distribution a semnat in mai 2008 un contract de colaborare cu H&E Reinert SRL, filiala romana a producatorului de mezeluri omonim din Germania, companie cu peste 75 de ani de experienta in prepararea mezelurilor.

 

Noul parteneriat largeste aria de acoperire a serviciilor de distributie asigurate de catre Delaco, in conditiile in care, pana in acest moment, compania a colaborat doar cu producatori importanti de pe piata internationala de branzeturi si produse din soia.

 

 

Sursa: www.delaco.ro/content/2-Produse_Delaco_Cascaval_ro.htm