“Bunatati traditionale” cu vin la Angst, judetul IlfovLantul de magazine Angst a lansat gama de produse “Bunatati traditionale”, degustarea produselor in magazine fiind insotita de vinul casei Angst, “Feteasca Neagra” de Dealu Mare.

 

Gama initiala “Bunatati traditionale” este formata din 11 produse, patru dintre acestea facand deja parte din portofoliul consacrat Angst, respectiv Toba, Leber, Caltabos si Drob de casa.


 

Celelalte 7 produse traditionale sunt: Carnati de oaie, Carnati cu busuioc, Carnati taranesti, Salam traditional, Slaninuta taraneasca, Pastrama taraneasca si Muschiulet taranesc.

 

Specific pentru aceste bunatati este metoda traditionala de preparare, ce consta in perioada mai lunga de maturare, o afumare la o temperatura mai joasa folosind lemn de esenta tare fara rasini.

 

Noua gama poate fi gasita in toate cele 22 de magazine din reteaua Angst.

 

Feteasca Neagra de Dealu Mare este un vin demisec, D.O.C-C.M.D, produs din struguri culesi la maturitate deplina. Acest vin exprima potentialul de soi printr-o aroma delicata, aristocratica, o excelenta intensitate de culoare si o blandete gustativa. Arome si gust de pruna uscata si stafide ce definesc un vin demisec cu o puternica personalitate . Pentru adevaratii cunoscatori . Se serveste la temperatura camerei cu carne rosie, branzeturi sau produse traditionale.

 

Sursa: vinul.ro