Specialitati traditionale de paine la Titan, BucurestiTitan S.A. este o companie cu traditie pe piata de morarit si panificatie fiind una din cele mai vechi fabrici de profil din tara.

 

In timp, compania si-a diversificat portofoliul de produse si a investit in construirea unei fabrici moderne cu o capacitate de productie mai mare.

 

In 1999, Loulis Group a intrat pe piata din Romania prin preluarea celor doua unitati de profil din Bucuresti si Targu Mures, care prin fuziune au format compania Loulis S.A. In iunie 2007 Loulis S.A si-a schimbat denumirea in Titan S.A ca urmare a vanzarii pachetului de actiunii grupului LLI Euromills.

 

LLI Euromills (Leipnik-Lundenburger Invest AG) a inceput inca din 1995 sa se extinda pe segmentul food&beverage in Europa Centrala si de Est, in prezent activand in 7 tari. Grupul si-a concentrat activitatea pe segementul produselor de morarit si a automatelor de cafea si snacks-uri.

 

Produsele proaspete de panificatie fabricate in cadrul complexului Titan, fie ca este vorba despre sortimentele traditionale, sau despre produse noi care se adreseaza consumatorului modern, satisfac cele mai diverse preferinte. Sortimentele din portofoliu sunt fabricate cu tehnologie moderna, dupa retete proprii, din cele mai bune ingrediente.

 

Sortimente traditionale de paine sunt: pita de casa, paine taraneasca pe vatra, paine cu cartofi pe vatra, paine cu seminte, paine neagra, paine alba fara sare, mini dieta, chifla extra, etc.

 

 

Sursa: www.titan.ro