Cozonacii traditionali de casa "Boromir"


Cozonacii Boromir din Gama Traditionala (Cozonacul de Acasa) se gasesc pe rafturi in cutii de 1 kilogram si pot fi achizitionati in timpul sarbatorilor atat din retelele de hipermarketuri si supermarketuri din intreaga tara, cat si din magazinele de comert traditional.

Cozonacii inseamna sarbatoare. Gama Traditionala de la Boromir isi propune sa ajute oamenii sa transmita mai departe un gand frumos, chiar prin intermediul cozonacilor pe care ii daruiesc celor dragi: scriind o urare direct pe ambalajul din carton al cozonacului.


 

Firma din Rm. Valcea scoate bani buni de la occidentali care se dau in vant dupa cozonacii romanesti. Circa 50% din exporturile Boromir Ind. Rm Valcea, le reprezintă cozonacii.

Produsele de la Rm Valcea ajung in tari precum Italia, Spania sau Anglia, iar prezenţa lor nu mai mira pe nimeni, pentru ca “multi nu au traditia noastra”. Boromir este unul din putinele firme romanesti care participa in fiecare an la targul SIAL (Paris).

Grupul Boromir are activitati in morarit si panificatie si include companiile Boromir Ind (Ramnicu Valcea si Deva), Boromir Pan, Boromir Prod Buzau, Moara Cibin, Extrasib Sibiu, Comcereal Sibiu, Amylon Sibiu si Panmed Medias.

Contact Boromir IND SRL

Adresa: Str. Targului, nr.2, Rm. Valcea

Telefon: 004.0250-732.635;   Fax: 004.0250.734.428

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.