Cascaval din lapte de capra “Capri-Lact”, judetul DoljCascavalul din lapte de capra, produs la ferma Capri-Lact, este tot mai cunoscut, gratie calitatii sale.

Firma Capri Lact a obtinut finantare europeană pentru o ferma de capre in localitatea Mischii, judetul Dolj. Ea fost construita si populata in octombrie 2011 cu 800 de animale. Capacitatea este de 1500 dar se doreste marirea investitie la 3000 de capre.

Investitia totala e de circa 3.000.000 de euro. Animalele sunt cumparate din Spania. In ferma exista capre din rasele Saanen si Alpina Franceza, dar si oi pentru lapte, rasa Awasi. Caprele au costat 250 de euro/buc fara transport si alte cheltuieli.

Ferma are un sector de procesare care produce o multime de produse din lapte de capra si oaie, respectiv: lapte integral, iaurt ori sana, telemea, branza de burduf, cascaval, cas cu piper sau ardei, cascaval cu sunca. In viitor, in gama de produse vor intra branzeturile cremoase si cele cu mucegai.

Din noiembrie 2011, produsele Capri Lact au intrat pe piata din Bucuresti, sunt foarte bine cotate, prin calitatea lor. De asemena Capri Lact a încheiat contracte cu mai multe retele de supermarket-uri.

 

 

ADRESA:

  • Com. Mischii, sat Motoci, str. Agromecului, Nr. 73, jud. Dolj, Romania

Director General: Catalin Ion

  • mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

  • Tel.: 0737.018.892

Departament Marketing si Vanzari

  • mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

  • Tel.: 0737.018.893