Suc 100% Natural de mere sau de perePrintre cei 8 producatori damboviteni atestati pentru produse traditionale se numara firma Sc Parmen SRL, cu sediul in comuna Valenii de Dambovita, care produce tuica de pruna, rachiu de mere si rachiu de pere si suc 100% Natural de mere sau de pere.

 

SC Parmen SRL societate detinuta de sotii Costinela si Gheorghe Cigaran, a adusla Berlin un nou sortiment: sucul natural de pere, alaturi de cel de mere lansat in 2011. „Preturile sunt similare cu cele din tara, respectiv 5 euro cutia de trei litri si 7 euro cea de cinci litri, dar se pare ca vanzarea sucului la pahar, cu un euro, a avut anul acesta mai mult succes pentru ca am facut numai intr-o zi vanzari de 500 de euro. Am venit si anul acesta la Berlin pentru ca vrem sa ne promovam produsele, care sunt naturale, fara conservanti sau adaosuri de zahar. Noi cumparam fructe numai de la oameni care nu isi stropesc livezile si doar fructe sanatoase”, a spus Costinela Cigaran.

Sucurile de mere si de pere rezista la rece circa 30 de zile dupa deschidere si costa pe piata romaneasca in jur de 20 de lei cutia de trei litri si 30 de lei, cea de 5 litri.

 

 

Contact SC Parmen SRL

  • Telefon: 0722 345 495

  • Fax: 0245 24 34 80

  • Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

ARTICOLE SIMILARE:

http://www.youtube.com/watch?v=rgByKGGyZiA&feature=player_embedded#!

http://www.sucnaturaldemere.ro/index.html