Deschiderea magazinului de produse traditionale „ZIMBRIA” BucurestiPIATA TARANEASCA VA RECOMANDA:

Daca pana acum puteati degusta bunatatile traditionale ZIMBRIA numai in targurile cu specific din Bucuresti, producatorii din Galati ne pregatesc o surpriza de proportii.

Va asteapta cu bucurie sa gustati specialitatile din carne si bran...zeturi din Covurlui in primul magazin Zimbria din Bucureşti (Vatra Luminoasa colt cu Magura Vulturului)– vineri, 16 decembrie incepand cu ora 10 am.

Veti descoperi elemente din lumea Zimbria şi zeci de produse de care va veti putea bucura de acum inainte tot timpul, veti putea asculta povestea si cateva din secretele prepararii produselor traditionale ZIMBRIA. Toate specialitatile respecta cu strictete retetele traditionale din Covurlui şi cele mai exigente norme europene.
 

Pentru cunoscatori si pofticiosi, si in primul rand pentru cei care apreciaza produsele traditionale autentice romanesti echipa de la ZIMBRIA a pregatit pentru marea deschidere: purcelusi de lapte copti curcani intregi, pregatiti cu dichis ca la Covurlui, bucate romanesti specifice craciunului, salam de gasca si produse de vanat, branzeturi traditionale si multe alte bunatati.

Veti regasi in Magazinul ZIMBRIA belsugul specific sarbatorilor de iarna din gospodariile romanesti de altadata!


Nu uitati ! Vineri , 16 decembrie, incepand cu ora 10, 00 sunteti asteptati la cel mai mare festin gastronomic traditional din Bucuresti! In magazinul ZIMBRIA, pe Vatra Luminoasa colt cu Magura Vulturului!