Vedetele de la Hollywood la gradinarit cu elevii

Asociatia de mediu Media (EMA) si Nature Conservancy, SUA, si-au unit fortele pentru a imbogati viata copiilor prin natura.

Programul ''Natura functioneaza peste tot'', permite copiilor din Statele Unite sa beneficieze de experienta din gradinele scolare urbane prin laboratoare virtuale in aer liber, clipuri video, planuri de lectie si o comunitate de sprijin online pentru a afla mai multe despre gradini si modul in care se dezvolta vegetativ legumele, fructele si florile plantate. Primul program EMA Shool Garden a fost lansat la Helen Bernstein High School din Hollywood. EMA a ajuns recent la aproape 100 de gradini scolare. 

Natura functioneaza peste tot conecteaza elevi, profesori, si actori activisti pentru a proteja sistemele naturale care produc alimente, apa, aer curat si de energie. Tineri actori si actrite servesc drept modele pentru milioane de tineri. EMA a recrutat celebritati precum: Malin Akerman, Emmanuelle Chriqui, Rosario Dawson, Rachelle Lefevre, Nicole Richie, Lance Bass, Wilmer Valderrama, Emily VanCamp, Olivia Wilde si Mary-Louise Parker, care participa in mod activ alaturi de elevi in cadrul programelor de gradinarit scolar.

 


Cautare