Agricultura urbana in Bucuresti


 

Artistul Tavi Colen, isi bea cafeaua si se relaxa in gradina lui din centrul Capitalei in suprafata de 2.200 de mp, unde are o adevarat ferma.

Aici sunt ingrijite sute de pasari (200 de gaini si cocosi, vreo 300 de porumbei, gaste, rate si curcani), dar si iepuri si o mică plantatie de legume. Din acest motiv, cantaretul se poate lauda cu o viata mai mult decat sanatoasa. “Eu mananc mai mult din ceea ce produc aici in curtea mea. Legume am, pui si gaini, din belsug, supa e supa, iar oua am mai multe decat pot manca, tot daruiesc prietenilor din ele. In afara de peste, am tot ce imi trebuie aici", spune Colen.

Mai mult, stand in curtea pe care o detine chiar pe Dealul Patriarhiei, lui Tavi i-a venit idea de a-si face si o firma de organizare evenimente. Astfel, solistul, trupa si echipa sa tehnica s-au specializat pe nunti, botezuri, spectacole in aer liber, campanii electorale si party-uri private, in locatii exclusiviste.

"Am creat si promovat noi concepte de spectacole private, de care clientii mei s-au declarat foarte mulţumiti. Motiv pentru care am luat in serios afacerea. Alaturi de mine, la o petrecere mai cu dichis, vin multi alti artisti mari, facem spectacol, iar toata lumea e multumita", spune Colen.

 

Sursa: www.evz.ro

 Cautare