Agroturism la Cramele Recas, judetul Timis

Istorie, traditie, cultura, savoare, arome, intr-un cuvant CALITATE. Toate acestea pot fi descoperite si traite la CRAMELE RECAS intr-un program de vizita a plantatiei de vie pe dealurile insorite si degustari oferite in adancul hrubelor vechi de peste 50 ani.

Vinuri de inalta calitate albe, rosii si roze apreciate in concursurile nationale si internationale cu diplome si medalii pot fi degustate si servite alaturi de bucate alese impreuna cu familia, prietenii, partenerii de afaceri.

 Personalul calificat va ghida alegerea Dvs. in magazinele cu vinuri si accesorii ale companiei. Aici veti descoperi sau redescoperi vinuri produse si imbuteliate de compania din Recas ce se regasesc in peste 25 de tari : SUA, Canada, Anglia, Italia, Franta, Japonia, Coreea, Germania, Austria, Malaezia, etc.

Programul vizitei cuprinde:

  • vizita in plantatia de vita de vie cu prezentarea tehnologiei de cultura;
  • vizita complex de vinificatie cu prezentarea fluxului tehnologic;
  • vizita hrube - prezentarea procesului de innobilare a vinurilor in baricuri si pastrarea vinuilor imbuteliate in vinoteca precum si prezentarea expozitiei de vinuri imbuteliate.
  • Degustarea vinurilor cu prezentarea tehnicii de degustare.

Variantele de degustare propuse sunt:

  • Degustare 7 probe de vin;
  • Degustare 7 probe vin + meniu traditional (gulas);
  • Degustare 7 probe vin + meniu traditional, friptura porc, pui, cartofi natur, salata sau muraturi

La ultimele doua variante vinul consumat la masa este inclus in pret. La cerere se pot oferi si alte meniuri ce pot completa si pune in valoare vinurile degustate. Persoana de contact:

·         Marius Pasca - Sef Sector turism (  Tel:+40 256.330.296)

 

 


Cautare