Uleiuri naturale miraculoase din nuci, alune, migdale -Mercantile POWER Bucuresti


SC Mercantile POWER SRL comercializeaza uleiuri din nuci, alune, migdale, simburi de struguri sau seminte de dovleac la o calitate foarte buna. Astfel, va oferim cele mai bune surse de procurare de OMEGA 3 si OMEGA 6 pentru organismul dumneavoastra.

 

Consumand zilnic aceste uleiuri in salate sau alte mancaruri pregatite acasa, puteti beneficia de efectele lor medicinale deosebit de importante pentru organism.

 

Nici nu va imaginati cat va este de folos o simpla lingurita luata demineata pe stomac gol, cu o jumatate de ora inainte de micul dejun! O lingurita pusa in farfurie cu mancare calduta este de asemenea la fel de folositor pentru organismul dumneavoastra.

 

Este foarte important sa retineti ca aceste produse sunt fara aditivi si fara conservanti, adica fara E-uri.

 

Uleiurile noastre sunt rezultate din prima presare la rece a semintelor oleaginoase, ceea ce determina transferarea in ulei a tuturor calitatilor nutritive si terapeutice ale semintelor din care au fost extrase. Seminte de calitate superioara sunt atent selectionate, iar uleiul astfel obtinut este curat, cu gust si miros placut, 100% natural, sanatos si lipsit orice toxicitate, nefiind supus procedeelor de rafinare termica si chimica.

 

SC Mercantile Power SRL isi desfasoara activitatea in colaborare cu Moulin De la Tour – Franta. Moulin De La Tour este fabricant artizanal de uleiuri folosind o metoda stramoseasca, apartinand acestei familii inca din anul 1946, adica 3 generatii, fiecare dintre acestea respectand cu strictete traditia. Pentru aceasta strictete in respectarea traditiei, Moulin De la Tour este declarat Patrimoniu National Francez.

 

Uleiurile obtinute sunt extrase din fructe de cea mai buna calitate. Ele sunt obtinute prin presare, dupa aceea sunt filtrate, decantate si stocate fara aditivi si conservanti (fara E-uri).
Uleiurile noastre se folosesc pure sau amestecate cu uleiuri neparfumate, dupa gusturi.

 

Prezinta garantia unei proaspetimi absolute.

 

Se mai pot folosi pentru a parfuma fasole alba, mazare, linte ….etc, in compozitia aluatului pentru prajituri. Pentru a parfuma orice carne facuta la gratar (se unge carnea calduta, imediat dupa ce este scos de pe gratar).

 

Uleiurile se pastreaza multi ani, inainte de prima folosire, in locuri uscate si intunecoase. Dupa prima folosire, se pot pastra maxim 2 ani in frigider, daca ambalajele sunt bine inchise.


Sc Mercantile Power Srl

Persoana de contact:
Boukambou Marcel
 
Adresa:
Birouri: Str. Cunesti Nr.3, Sector 3
 
Localitate:
Bucuresti
 
 
Telefon:
0212560033
 
Telefon mobil:
0723396158 ;0766330841
 
Fax:
0212560053

 

Sursa: www.mercantilepower.ro/motivare.

 


Cautare