Produse ecologice prin S.C. NATURA LAND Bucuresti

S.C. NATURA LAND s.r.l. este o companie cu capital integral romanesc, iar baza activitatii sale este "O alimentatie sanatoasa pentru oameni sanatosi".

In deplin acord cu aceasta idee S.C. NATURA LAND si-a propus Inca de la Inceput sa promoveze pe piata romaneasca produse alimentare, cu calitati nutritive deosebite, autohtone si de peste hotare.

Concret, compania S.C. NATURA LAND abordeaza preponderent domeniul alimentatiei ecologice urmarind sa contribuie la extinderea si dezvoltarea acestui concept in randul populatiei din tara noastra, importand, comercializand si promovand produse finite (gata preparate) certificate ecologic în UE, pe de-o parte, si exportand materii prime ecologice (cereale, miere, legume, fructe), pe de alta parte, sprijinind astfel agricultura ecologica romaneasca.

O alta modalitate prin care firma sprijina producatorii romani, care isi exporta aproape integral produsele preponderent in UE, este distributia acestor produse ecologice si in Romania in magazinele de profil naturist si in retelele de supermarket-uri, contribuind astfel la formarea si dezvoltarea pietei romanesti de produse ecologice dar si la educarea consumatorilor catre un mod de alimentatie sanatos.


Cautare