Spatii speciale pentru produse bio in marile magazine


Europarlamentarul Daciana Sarbu a anuntat, ca sunt avute in vedere solutii legislative de creare a unor spatii speciale pentru produsele bio in marile magazine.

Anuntul a fost facut la Nurnberg, unde europarlamentul roman a participat la Targul BioFach destinat agriculturii ecologice.

Importanta agriculturii bio a fost explicata de catre europarlamentar prin faptul ca poate contribui nu numai la dezvoltarea agriculturii si a mediului rural, ci si la definirea unui brand de tara autentic.

Promovarea agriculturii bio este mai importanta pentru dezvoltarea Romaniei chiar decat intrarea in Schengen, ea poate contribui nu numai la dezvoltarea agriculturii si a mediului rural, ci si la definirea unui brand de tara autentic. Ne gandim la gasirea unei solutii legislative de creare a unor spatii speciale pentru produsele bio in marile magazine”, a spus Daciana Sarbu.

Targul BioFach  si gazduieste 2.200 de firme din intreaga lume. Romania, cu statutul de “Tara anului”, este reprezentata de 55 de producatori si are alocat un spatiu expozitional de 600 metri patrati.

 


Cautare