Scoala de gatit din ferma

Dawn Broeder considera ca mancarea, gatitul si achizitionarea de alimente locale, sunt cele mai importante lucruri pe care le poate face, pentru comunitate.

Cu cativa ani in urma, Dawn Broeder a inceput o afacere in Fort Collins, Colorado, cu produse agricole locale, pe care le gateste si le vinde prin intermediul unei rulote mobile. De asemenea, intr-un fost hambar a amenajat o bucatarie pentru a gazdui scoala de gatit Farm Fusion. In timpul orelor de gatit, cursantii sunt obisnuiti cu animalele din jur si nu se sfiesc sa le mangaie.

La inceputul fiecarei sesiuni de gatit sunt redate videoclipuri cu fermierii locale, care povestesc cum au obtinut produsele agricole utilizate in pregatirea mancarurilor. Lumea constientizeaza, astfel, cati fermieri si crescatori locali de animale, exista si cat de usor pot fi contactati. In retetele culinare pregatite la Farm Fusion se folosesc si alimente obtinute in ferma proprie, precum: carnea de vita, dovleceii, ouale, mierea si laptele crud (utilizat la orele de curs pentru prepararea branzei). Mai mult>>

 


Cautare