Inscrie-te la primul curs acreditat de agricultura ecologica

Primul curs de perfectionare in Agricultura ecologica, autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari, se lanseaza in luna februarie 2014.

Fermierii sau persoanele care activeaza in agricultura pot obtine o diploma acreditata de „Operator in ferme ecologice mixte” in urma participarii la cursul organizat in perioada 1-4 februarie in Bucuresti, de Creative Business Management SRL, furnizor autorizat de formare.

Tematica trainingului este conceputa astfel incat sa raspunda nevoilor concrete ale fermierilor si sa aduca solutii problemelor din sistemul ecologic cu privire la tehnologiile utilizate, legislatia si fondurile pe care agricultorii doresc sa le acceseze pentru dezvoltarea fermelor. La cursul de agricultura ecologica sunt asteptati cei care detin o ferma ecologica si doresc sa isi dezvolte afacerea, cei care se afla in curs de conversie sau care vor sa inceapa o afacere in acest domeniu.


Cursul de agricultura ecologica este disponibil in 3 module. Cursantii pot opta pentru unul dintre urmatoarele module potrivit afacerii si planurilor de dezvoltare:

  • Curs operator in ferme ecologice mixte
  • Curs operator in ferme ecologice vegetale
  • Curs operator in ferme ecologice animale


Modulele acopera toate instrumentele de aplicare a legislatiei din acest domeniu, prezinta cele mai noi forme de sprijin pentru sustinerea si dezvoltarea fermelor dar si metode de promovare a produselor ecologice pe piata autohtona si in strainatate.  Pentru cei care doresc sa invete  cele mai noi practici de productie ecologica si sa cunoasca cele mai eficiente tehnologii de crestere si exploatare pentru fiecare sector de activitate (apicultura, acvacultura, colectarea din flora spontana) sunt invitati sa se inscrie la cursurile de productie animala sau de productie vegetala. Cei care doresc sa isi dezvolte un model amplu de afacere in productia ecologica, se pot inscrie la cursul de operator in ferme ecologice mixte.

Trainerii sunt specialisti in domeniu, cu o vasta experienta in sustinerea si promovarea agriculturii ecologice, de la tehnici de aplicare a legislatiei din domeniu, pana la certificare si gestionarea unei ferme propriu-zise:

  • Viorica Boboc - Presedinte Asociatia Bioavirom
  • Aurel Petrus -  Administrator ferma ecologica SC Auger Petrus SRL
  • Maria Toader - Profesor in cadrul Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti - Facultatea de Agricultura
  • Damian Dragomir - Brand developer Austria Bio Garantie Romania si membru fondator al asociatiei de sustinere a agriculturii ecologice- ECOR Partener
  • Mihai Grigoras - membru fondator al asociatiei de sustinere a agriculturii ecologice ECOR,  si director al Eco Market Transilvania
  • Bianca Preda - Trainer si Specialist in Relatii Publice si Marketing.


Training-ul se va desfasura pe parcursul a patru zile, iar ultima zi de curs va fi dedicata unei vizite la o ferma ecologica. Vizita are ca scop familiarizarea cu toate elementele unei ferme ecologice si schimbul de experiente practice cu administratorii fermei si specialisti in domeniul agriculturii ecologice.

La finalul cursului, participantii vor primi un certificat de absolvire autorizat de ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari) si recunoscut de Ministerul Educatiei Nationale si Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale,  pentru ocupatia „Operator in ferme ecologice mixte”- cod COR 314205.

Costul formarii de persoana este de 650 lei/persoana pentru cursurile de „Operator in ferme ecologice vegetale” si „Operator in ferme ecologice animale”. Pentru cei care doresc sa se inscrie la cursul complet de „Operator in ferme ecologice mixte”, taxa de inscriere este de 800 lei/persoana. Costurile sunt scutite de TVA.

Pentru inscrieri si si informatii suplimentare, ne puteti contacta telefonic la urmatoarele numere de telefon: 031.428.24.44, sau prin e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Persoana de contact: Ruxandra Simion - Coordonator Training.

 

curs operator

 


Cautare