Harpke Family Farm

În 2013, Tamer Harpke și soția sa Claire, au lansat Harpke Family Farm în Dania Beach, Florida.

Fac agricultură în zona 10-B, pe harta agricolă, cea mai sudica zonă cu una dintre cele mai agresive climate. Cuplul a decis să cultive ceea ce crește cel mai bine acolo. Clima umedă din Florida de Sud îi permite lui Harpke să folosească metode de creștere, cum ar fi cultura hidroponică si cultura in saci de creștere care stau deasupra solului. Au descoperit de-a lungul anilor, ca nu au avut nicio pierdere de plante din cauza inundațiilor excesive, în comparație cu unele ferme care cultiva în pământ și pot pierde un întreg câmp peste noapte.

Venind din munca în domeniul ospitalității, ceea de vanzare a vinurilor, Harpkes se specializează în cultivarea ingredientelor pentru a satisface nevoile unei anumite nișe, oferind produse agricole de specialitate restaurantelor și pieței angro. La Harpke Family Farm, cresc micro plante verzi, flori comestibile precum levănțica și mușețel, lime australiene cunoscute de bucătari ca si „caviar de citrice” și alte legume pentru garnitură. Au fost puțini cultivatori care se concentrau pe acel segment, de productie. Intrând în noua afacere, a fost important pentru Harpke ca si clienții săi, care includ bucătari, și alți angajați ai restaurantului, să viziteze ei înșiși ferma și să învețe.

Prin faptul că bucătarii ies in fermă, Harpke spune că nu numai că ajută la întărirea relației dintre fermieri și restaurantele cărora le servesc, dar cimentează și importanța ca personalul și viitorii clienți să înțeleagă mai mult de unde provine mâncarea lor. Produsele Harpkes sunt deosebit de populare printre specialiștii în băuturi și mixologi. Florile comestibile, de exemplu, nu numai că fac o băutură plăcută din punct de vedere estetic, dar influențează și aroma sau nuanța unui cocktail. Finger limes sunt lime mai mici și nerotunjite, în formă de deget, poartă o aromă de mentă acidulată, dar dulce. In ferma se cultiva si tei Makrut, a carui frunze oferă o aromă intens de citrice atunci când sunt adăugate la o băutură sau intr-o rețetă. Deoarece folosesc sere pentru a cultiva micro plante verzi, flori și produse de specialitate, sotii Harpkes sunt capabili să recolteze totul la comandă. Acest lucru ajută la reducerea risipei de alimente, oferind în același timp partenerilor lor cel mai proaspăt produs posibil.

 


Cautare