Taramul cailor

Satul Cobor, situat In judetul Brasov, este ascuns între dealuri si pasiuni de inalta valoare naturala, ultimele zone de acest fel din Europa, intacte din punct de vedere ecologic.

In anul 2016 s-a deschis la ferma din Cobor o pensiune de cai si un centru de reabilitare, ce ofera, conditii ideale pentru cai tineri sau pensionari, iepe cu manji si iepe mame, de inchiriat, pe 20 de hectare de pasune, unde acestia pot alerga liber. Ferma este situata in mijlocul frumoaselor dealuri transilvanene si a padurilor seculare de stejar. Vizitatorii, dupa odihna binemeritata in camere confortabile, pot petrece timpul in mod activ, alegand diverse activitati: tururi ghidate ale fermei, observarea pasarilor salbatice si participarea la activitatile agricole sezoniere.

La Cobor vei gasi locul perfect pentru, trekking, trasee de bicicleta, pentru vizitarea barajului castorilor, etc. Cobor este locul ideal pentru o vacanta activa cu familia: descopera animalele de la ferma, gusta legumele din gradina ecologica, admira caii, incearca slackline, tir cu arcul, inaltare de zmee, plimbari cu ponei sau carute/sanii. O pivnitata racoroasa si un gratar sunt puse la dispozitia oaspetilor, iar camerele sunt dotate cu Wi-Fi.

Mai mult >>


 


Cautare